Hiça İlkokulu

Vizyon: Bütün öğrencilerimiz kişi hak ve özgürlüklerine saygılı, ahlaki değerlere önem veren, geçmişten dersler çıkararak geleceğe daha emin adımlar atabilen fertler olması, Bütün başarıların arkasında zamanı iyi kullanmanın olduğunu bilen, kendine güvenen, hedefleri doğrultusunda azimle çalışan, inceleyen, araştıran ve sorgulayan fertler olması, Milli ve manevi değerlerine saygılı, toplumsal olayları daha titizlikle analiz edebilen ve çevre bilinci oturmuş kişiler yetiştirme. Kaliteyi önemseyerek hayatın her kademesinde kaliteli yaşam standartını yakalamak için gayret sarf eden, topluma iyi örnek ve yön verebilen kişiler yetiştirme.

Misyon: Biz Hiça İlkokulu olarak; kişi hak ve özgürlüklerine saygılı, zamanın önemini bilen, geçmişine sahip çıkarak geleceğe daha emin adımlarla yürümeyi hedef edinen, emeğin değerini bilip emeğe gereken değeri verebilen, çevreye duyarlı, kendine güvenen, hoşgörülü, kendini ve toplumu geliştirmek adına fedakârlıktan kaçınmayan bireyler yetiştirmek.

Saatler: DERS BAŞLAMA: 08:40 DERS BİTİŞ : 14:00
Isınma: SOBA
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0530 347 2732

WEB - https://hicailkokulu.meb.k12.tr

Adres - ÇÖMÇELİ MAH. HİÇAN KÜME EVLERİ NO 53/1 ÇINAR / DİYARBAKIR

Yerleşim Yeri - ÇÖMÇELİ MAH. HİÇAN KÜME EVLERİ NO 53/1 ÇINAR / DİYARBAKIR

Adres - ÇÖMÇELİ MAH. HİÇAN KÜME EVLERİ NO 53/1 ÇINAR / DİYARBAKIR